sâmbătă, 5 februarie 2022

Campul de torsiune - calea catre infinit?

         La inceputul secolului XX, savantul francez Eli Cartan, a postulat existenta unei a treia forme de camp universal in natura, numit camp de torsiune, camp ce actioneaza pe distante mari. Aceste campuri sunt generate de momentul unghiular al unei miscari de rotatie. Spre deosebire de campurile electromagnetice, care sunt produse de sarcinile electrice, la nivel cuantic, campurile de torsiune sunt generate de spin. In urma experimentelor efectuate, N.Kozarev si Zeilinger au determinat viteze mai mari decat cea a luminii pentru campurile de torsiune.

         Teoria campurilor de torsiune descrie nasterea din vid nu numai a particulelor elementare ci si a unor fenomene mai complexe precum teleportarea.

          In anii '80 mai multi cercetatori rusi, printre care si Anatoly Akimov, au elaborat mai multe dispozitive si generatoare de campuri de torsiune, cu ajutorul carora au efectuat numeroase experimente cu aplicatii in industria siderurgica, in agricultura, in telecomunicatii, medicina, etc. Cu ajutorul acestor dispozitive, Akimov a reusit sa mareasca calitatea produselor, a culturilor agricole si sa obtina rezultate incurajatoare in domeniul medicinei.  

          In functie de entropia aplicata (pozitiva sau negativa), campurile de torsiune pot accelera sau incetini anumite procese, pot incetini sau accelera cresterea plantelor sau pot mari calitatile unor produse. La nivelul sanatatii, campurile de torsiune pot actiona direct asupra corpului sau a zonelor acestuia avand efecte deosebit de benefice.

Generator camp de torsiune

         Anumiti cercetatori in domeniul ezoteric afirma ca mainile unei persoane pot transmite informatii catre corpurile subtile ale spatiului eteric folosind campuri de torsiune. Aceste campuri au forma unei palnii rotative ce emana din centrul palmei.

 
          Creierul emite si el campuri de torsiune ce polarizeaza vidul fizic, astfel ca orice persoana emite campuri de torsiune, ce interactioneaza cu campurile emise de catre corpurile si persoanele din jur. Se crede ca anumite fenomene precum telepatia, clarviziunea, etc. au la baza campurile de torsiune.

           Folosind un dispozitiv similar, cercetatorul chinez, Peng Gao, a reusit sa transmita si sa receptioneze informatie prin intermediul campurilor de torsiune de la o distanta de 5 Km.

Proprietatile campurilor de torsiune :

- sunt emise de catre orice tip de corp insufletit sau nu;

- mediul de propagare este vidul fizic;

- trec prin mediile naturale fara a suferi pierderi;

- undele campurilor de torsiune au viteza infinita;

- au un potential electromagnetic zero si nu transmit energie, ci doar informatie;

- radiatiile de torsiune se propaga in orice mediu, fara a putea fi ecranate;

- toate corpurile poseda campuri de torsiune individuale;

- posibilitatea efectuarii de comunicatii la distanta foarte mare, cu energii joase; informatia transmisa prin intermediul campurilor de torsiune (sunet, imagini,etc.) este mai ieftina si mai economica;

- aplicate unei mase metalice fluide, campurile de torsiune, pot modifica structura cristalina a metalului, formand metale deosebite, avand o structura amorfa, asemanatoare sticlei.

          Daca intreaga informatie despre Universul material, despre trecutul, prezentul si viitorul acestuia este continuta si propagata de catre campul de torsiune, ramane ca cercetatorii in acest domeniu sa-si spuna cuvantul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...