joi, 3 ianuarie 2019

Dispozitive psihotronice : Tepaphone (Partea 5)



        Tepaphone a fost un instrument legendar folosit in special in cercurile de magie din Germania intre cele doua razboaie mondiale. Despre acest dispozitiv se spune ca avea capacitatea de a proiecta influente negative la distanta, fiind una dintre cele mai puternice arme magice create vreodata, o combinatie intre stiinta si magie neagra.
        Desi exista unele referinte in care dispozitivul poate fi folosit si in scopuri benefice, nu se cunosc suficiente detalii cu privire la acest lucru. Se crede ca dispozitivul poate fi folosit atat pentru a incarca o persoana cu forta vitala cat si pentru a scoate aceasta forta din ea ceea ce ar provoca boala si moarte.


        Constructia lui seamana foarte mult cu cea a unui proiector, fiind alcatuit dintr-un sistem de mai multe lentile optice dispuse in fata unei surse de lumina si o incapere separata avand un suport plan cu o placa de cupru in centru inconjurata de mai multe bobine. Acestea aveau rolul de a amplifica forta mentala a operatorului si a ghida intentiile. Lumina era proiectata pe placa de cupru prin lentilele optice. Daca imaginea unei fiinte sau un obiect personal apartinand acesteia era plasata pe placa, in punctul focal al vibratiilor emise de catre dispozitiv, atat corpurile astrale cat si corpul fizic al fiintei era afectat sau influentat de la distanta.

  
Printre efectele negative ale dispozitivului se numara :

- distrugerea diferitelor substante;
- transmiterea gandurilor negative;
- provocarea de boli psihice.

        Primele versiuni de Tepaphone erau adaptate la tehnologia vremurilor respective. Acestea aveau incorporate pe post de sursa de lumina lampi cu ulei sau cu alcool. Versiunile ulterioare se pare ca au folosit lampi electrice.


        Desi in randurile cercurilor si organizatiilor oculte circula multe legende cu privire la acest dispozitiv, se pare ca totusi el nu este usor de construit. In caz contrar "asasinatele magice" ar fi devenit un lucru obisnuit.
        Raymond Holder descrie intr-una din cartile sale o metoda de constructie a tepaphonului afirmand ca este autentic. Drept combustibil pentru lampa este folosit alcoolul etilic in care sunt infuzate anumite ingrediente adecvate pentru a face un "condensator cu lichid magic", tubul de proiectie fiind acoperit cu plumb.
        In ultimii zeci de ani, termenul de tepaphone a luat un sens generic astfel incat orice dispozitiv proiectat sa transmita "radiatii mortale" asupra unei tinte este numit "Tepaphone".


         Indiferent daca dispozitivul este real sau nu, ca de fiecare data aproape orice poveste are si un sambure de adevar. Asa cum spunea si Einstein..."trebuie sa ne pazim de oamenii care reprezinta o amenintare la adresa altora, indiferent de motivatia pe care ar putea s-o aiba faptele lor". Fiti vigilenti si luati intotdeauna in considerare in viata orice posibilitate.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...