joi, 7 mai 2020

Majestic-12


         Majestic-12 (Majic 12, Majestic Trust, M12, MJ-12, MJ XII, Majority 12 sau Mars - Jupiter 12) este numele de cod al unei presupuse comisii secrete, formata din oameni de stiinta, lideri militari si oficiali guvernamentali.
         Acest proiect se presupune ca a fost creat in 1947 printr-un ordin executiv al presedintelui american. Scopul acestei comisii ar fi fost acela de a investiga activitatea OZN in urma prabusirii navei extraterestre de la Roswell, New Mexico, in iulie 1947.

         Membrii comisiei au fost :

1. Amiral Roscoe H. Hillenkoetfer
2. Dr. Vannevar Bush
3. Secretar James V. Forrestal (inlocuit din 1950 cu Walter B. Smith)
4. Gen. Nathan F. Twining
5. Gen. Hoyt S. Vandenberg
6. Dr. Detlev Bronk
7. Dr. Jerome Hunsaker
8. Dl. Sidney W. Souers
9. Dl. Gordon Gray
10. Dr. Donald Menzel
11. Gen. Robert M. Montague
12. Dr. Lloyd V. Berkner

       Principalul cercetator al documentelor "Majestic-12", Stanton Friedman afirma : "...In decembrie 1984, in pragul usii lui Jaime Shandera au aparut documentele MJ-12. Mai precis, a aparut o rola de film de 35 mm, alb-negru, nedevelopat intr-un plic maro, dublu, trimis prin posta pe adresa lui Shandera din Burbank, fara adresa expeditorului si cu o stampila a postei din Albuquerque, New Mexico. De ce lui Jaime? O explicatie ar fi aceea ca toata lumea stia ca el este intr-o stransa colaborare cu Bill Moore si cu mine la problema prabusirii de la Roswell si ca, impreuna cu Bill, avusese multe contacte cu persoanele implicate, din care unele aveau legaturi cu OSI din Albuquerque....Dupa ce au developat filmul, Bill si Jaime m-au sunat. Ceea ce au descoperit ei pe film era o copie a opt pagini de document clasificate TOP SECRET/MAJIC, cu o pagina de titlu care preciza ca este vorba de un "Document de informare : Operatiunea Majestic 12 Pregatit pentru presedintele ales Dwight D. Eisenhower (strict confidential) - 18 noiembrie 1952"....pagina a doua continea o lista a membrilor. Am fost foarte entuziasmat de aceasta descoperire...Nu era nicio indoiala ca acest document de informare, adresat strict confidential presedintelui, era unul dintre cele mai importante documente guvernamentale ultrasecrete care ar fi reusit sa ajunga in fata publicului."

Mai departe, Friedman afirma : 

"Bazandu-ma pe studiile si investigarea fenomenului OZN inca din 1958, sunt sigur ca :

- unele OZN-uri sunt nave spatiale controlate in mod inteligent;
- subiectul farfuriilor zburatoare reprezinta un fel de Watergate cosmic, in care un mic grup de oameni din administratie cunosc de multi ani existenta acestor vizitatori extraterestrii;
- nici unul din argumentele anti-OZN preferate de micul, dar foarte galagiosul grup de denigratori nu rezista in fata unei atente analize;
- vizitele vehiculelor spatiale extraterestre si ascunderea cu succes de catre guvern timp de 50 de ani a celor mai importante dovezi (epave si cadavre) constituie cea mai importanta stire a mileniului".













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...