sâmbătă, 10 iulie 2021

Incarcarea medalioanelor cu iubire si ganduri pozitive

          Cristalele de cuart sunt apreciate pentru capacitatea lor de a echilibra organismul, de a fi folosite in meditatii precum si de a transmite energii de vindecare. Ele pot acorda omul pe frecvente vibrationale superioare, care exista dincolo de spectrul vizibil al luminii.

          Un medalion din cristal de cuart, poate fi programat cu intentii de iubire si ganduri pozitive putand fi astfel folosit ca un scut protector impotriva energiilor negative. Daca pe suprafata medalionului de cuart se adauga o picatura dintr-o esenta aromata, ulei esential, un remediu homeopat, mir, esenta de flori, etc., acestea isi vor radia esenta in tot corpul. 

          Inainte de incarcare, este necesar ca medalionul sa fie curatat de reziduurile energetice ramase in interior (energiile, programele si gandurile nedorite acumulate in timp).

Etape :

1). - Se tine medalionul intr-o palma, iar cu cealalta se acopera;
2). - Cu ochii inchisi, pe masura ce inspirati adanc, va ganditi la curatarea completa a medalionului. Se tine apoi respiratia timp de 1-2 secunde;
3). - Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) mentinand gandul de a curata medalionul. Expiratia se face ca si cum cel care executa ar expira direct in cristalul de cuart! 
4). - Aceste etape se repeta de trei ori;
5). - Medalionul este acum curatat de gandurile si energiile nedorite si gata de a fi impregnat cu iubire si ganduri pozitive !




Incarcarea (programarea) medalionului 

Etape :

1). - Se tine medalionul din nou intr-o palma, iar cu cealalta se acopera;
2). - Cu ochii inchisi, pe masura ce inspirati adanc va ganditi si incercati sa simtiti cat mai intens starea de dragoste, bunastare, iubire, vindecare sau orice alt gand pozitiv, timp de cateva secunde. Mentineti aerul in piept 1-2 secunde, avand aceste ganduri in minte;
3). - Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) eliberand gandurile de dragoste, iubire, compasiune, bunastare, etc. in medalionul de cuart;
4). - Se repeta primele trei etape de trei ori;
5). - Medalionul este acum incarcat (programat) cu intentii benefice si poate fi purtat la gat, cel mai indicat in zona glandei timus (glanda sufletului), deasupra chakrei inimii.


          Incarcarea medalioanelor cu iubire si ganduri pozitive, poate oferi purtatorului protectie impotriva gandurilor si energiilor negative ale altor persoane si protectie impotriva frecventelor de tip inferior, care pot afecta organismul.

          Daca medalionul este daruit cuiva drag, va fi mai intai curatat complet iar persoana care-l va purta, il va reprograma cu orice gand benefic de dragoste, iubire sau bunastare. 

          Medalioanele vor fi curatate si incarcate periodic, in special in momentele cu tensiune emotionala ridicata sau campuri energetice daunatoare. Cu cat este mai iubitor si plin de compasiune, omul devine si mai vulnerabil la actiunea campurilor energetice negative, astfel ca, un medalion de cuart incarcat cu intentii benefice poate fi un adevarat scut impotriva acestor energii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...