joi, 15 iulie 2021

Folosirea cristalelor la protectia impotriva radiatiilor

 
 
         Desi exista foarte multe referinte cu privire la folosirea cristalelor de cuart in protectia impotriva radiatiilor, studiile stiintifice lipsesc cu desavarsire. Singurul om de stiinta ce a efectuat astfel de studii, a fost inventatorul si cercetatorul Marcel Joseph Vogel, care publicat inca din anii '80 cateva concluzii asupra efectelor si comportamentul cristalelor de cuart fumuriu, atunci cand acestea erau bombardate cu radiatii de frecventa inalta.
 
         Conform lui Vogel, anumite cristale de cuart (in special cuartul fumuriu) pot absorbi radiatiile cu energie ridicata si pot proteja de radiatiile produse de sursele de inalta tensiune. Cu ajutorul dispozitivului Omega-5, Marcel Vogel a putut masura atat cantitatea de radiatie absorbita in reteaua unui cristal fumuriu, cat si gradul de curatare a cristalului, dupa ce acesta era "golit" de energia absorbita. 

         Pentru a curata cristalul se pot folosi doua tehnici :
 
- metoda Vogel de curatare a cristalelor folosind respiratia, vizualizarea si intentia (despre care s-a mai scris si in articolele anterioare pe blog);
- utilizarea unui fascicul de lumina rosie cu lungimea de unda cuprinsa intre 6000 si 7000 angstromi sau a unui fascicul de raze infrarosii, timp de cateva secunde.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...