miercuri, 8 aprilie 2020

Purificarea si incarcarea cristalelor (metoda vizualizarii si a respiratiei)


         Dr.Marcel Joseph Vogel a elaborat o metoda proprie de curatare si incarcare a cristalelor perfectionate de el, o metoda ce combina vizualizarea cu respiratia.
Cristalul este un obiect neutru a carui structura interioara prezinta o stare de perfectiune si echilibru.Atunci cand acesta este creat in forma cea mai buna si cand mintea umana intra in conexiune cu structura sa perfecta, cristalul emite o vibratie ce se extinde si amplifica puterea mintii utilizatorului.

Cristal Vogel cu patru laturi

         La fel ca un LASER, cristalul radiaza energie in mod coerent, ce poate fi transmisa in obiecte sau oameni. In cazul Cristalului Vogel, energia (Prana, Forta Vietii) se deplaseaza de-a lungul cristalului fiind amplificata de fiecare data cand aceasta este reflectata de o latura a cristalului. Cu cat cristalul are mai multe laturi, cu atat amplificarea este mai mare. Cand un cristal este folosit cu forta iubirii, energiile mintii devin coerente.

Marcel Joseph Vogel

Selectarea cristalelor

         S-a observat ca atunci cand unei persoane ii este prezentata o varietate larga de cristale, aceasta alege intuitiv cristalul care se potriveste cel mai bine cu energia ei. Calitatea si claritatea optica nu este neaaparat o conditie pentru selectarea unui cristal. Incluziunile din interiorul unui cristal pot fi pentru unele persoane, conform lui Vogel "porti de acces catre taramuri indepartate ale imaginatiei". Este important ca un cristal sa nu aiba fisuri sau varfuri rupte.

Cristale Vogel 

Curatarea (purificarea) cristalelor

         Atunci cand se achizitioneaza pentru prima data un cristal, acesta trebuie curatat de orice influenta ce poate fi daunatoare sau care poate limita actiunea cristalului. Marcel Vogel afirma ca cele mai eficiente metode pentru curatarea unui cristal sunt cu ajutorul unui magnetizator (dispozitiv ce se poate gasi foarte usor pe internet) sau folosind propria respiratie si constiinta.

        Pentru a curata un cristal si a elibera energiile nedorite din el, se procedeaza in felul urmator :

- se tine cristalul intre degetul mare si cel de-al doilea deget al mainii dominante;
- cu doua degete ale celeilalte maini se tine doua laturi opuse ale cristalului;
- se respira lent cu gandul de a curata cristalul de orice influenta daunatoare;
- se inspira profund, se tine respiratia timp de aproximativ doua secunde, dupa care se expira cu putere pe nas, intr-o scurta explozie sau puls asemanator stranutului (vezi video);
- se repeta acest proces pentru fiecare pereche de laturi ale cristalului ( de exemplu : daca cristalul are 6 laturi, acest proces se va executa de trei ori).
- la sfarsitul procesului cristalul este curatat si poate fi folosit pentru incarcare.





Incarcarea primara a unui cristal

         Pentru incarcarea primara a unui cristal, acesta se tine in mana dominanta si se roteste in sensul acelor de ceasornic timp in care se tine strans in palma cristalul. In scurt timp suprafata laturilor cristalul va deveni "lipicioasa". Aceasta este incarcarea superficiala piezoelectrica.
         Dupa realizarea incarcarii primare, se tine cristalul cu degetul aratator pe varf. Se inspira cu intentia de a umple cristalul cu toata iubirea din inima si se expira puternic asupra cristalului. Aceasta actiune transfera energia in cristal si astfel, un "fragment" din constiinta operatorului va fi "inserat" in interiorul acestuia. Unda purtatoare de baza si factorul coerent al constiintei este iubirea.  Dupa ce se realizeaza aceasta etapa a incarcarii, o alta frecventa mai specifica poate fi adaugata peste unda purtatoare de baza (de exemplu : intentia vindecarii unui organ, a unei situatii, etc.)



Descoperirile lui Marcel Vogel despre cristale

a) - Cristalele nu au o putere intrinseca. Sunt obiecte foarte sensibile si precise, acumuleaza incarcatura energetica a persoanei care foloseste cristalul, o amplifica si o transmite prin intermediul respiratiei si intentiei;
b) - Sarcina acumulata intr-un cristal poate fi incarcata si transferata catre un alt cristal, apa, diferite lichide sau catre o alta persoana;
c) - Un cristal actioneaza ca un amplificator al campurilor bioenergetice ce inconjoara corpul unei persoane. Aceste campuri sunt controlate in general de respiratie;
d) - Campurile energetice stocate de un cristal se potrivesc structurii apei. Cand un cristal incarcat este directionat catre un corp ce contine apa, are loc un transfer de sarcina, ceea ce face ca un numar semnificativ de molecule de apa sa se structureze, dezvoltand o "stare de cristal lichid" la temperatura camerei.

Cristal Vogel cu opt laturi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...