duminică, 18 aprilie 2021

Marcel Joseph Vogel - In memoriam

            Pe data de 14 Aprilie 1917 s-a nascut Dr.Marcel Joseph Vogel, inventator, cercetator IBM, chimist, fizician si un stralucit pionier in domeniul stiintelor de frontiera.
In cercetarile sale, Vogel s-a bazat in principal pe metoda stiintifica combinata cu rugaciune si meditatie. A evitat abordarile traditionale in cazul cristalelor si a incurajat tot timpul medicii sa foloseasca puterea cristalelor pentru vindecarea pacientilor. 
 

            In urma experimentelor facute, a constatat ca indreptand un cristal catre cineva, el avea proprietatea de a amplifica gandurile si emotiile acelei persoane. De aici si pana la utilizarea cristalelor in scop terapeutic a mai fost doar un pas.
           A proiectat si taiat cristale de cuart in forme diferite pentru a facilita transmiterea fluxului energetic, chiar daca in unele cercuri stiintifice munca lui a fost privita cu scepticism.
           Cu ajutorul dispozitivului radionic Omega-5 ce utiliza puterile psihice ale corpului uman, Vogel detecteaza campuri energetice ce nu pot fi masurate cu aparate stiintifice standard. El a numit aceste campuri "banda de informatie". Aceasta banda exista in interiorul si imprejurul intregii materii si este un fel de "inregistrator" al evenimentelor specifice care au facut ca un obiect sa existe, precum si raspunsurile acestui obiect la actiuni, campuri sau forte.
           In mai mule experimente, Vogel a reprodus "efectul Backster" folosind plantele pe post de traductori pentru campurile bioenergetice generate de mintea umana, demonstrand ca plantele raspund la ganduri.
          Matricea inteligenta a cristalului de cuart poate fi potentata de puterea mintii (undele scalare), de pulsul inimii si de respiratie. Vogel a descoperit ca exact in momentul cand un cristal lichid se topeste trecand in stare lichida, acesta emite o raza de lumina albastra !! Conform lui Vogel, acest fenomen arata ca un cristal lichid are un comportament diferit atunci cand este influentat de "eterul magnetic."
 

          Cercetarile efectuate cu "cristale Vogel" si apa au dus la concluzia ca apa care curge in jurul unui cristal Vogel programat, are manifestari structurale diferite fata de restul apei. "Invartirea" apei in jurul unui cristal printr-un tub dispus in forma de bobina cilindrica, duce la incarcarea campului informational al acesteia cu "informatiile" stocate in cristal.
          Radiatia coerenta emisa de cristalul Vogel este capabila sa penetreze campurile radiante adesea dispersate in interiorul si in jurul unui individ. O caracteristica importanta a acestui tip de cristal este rezonanta sa cu apa. Corpul fizic este compus din sisteme de cristale lichide in membranele celulare, in fluidele intercelulare precum si in structurile mai mari cum ar fi sistemele musculare si nervoase, limfa, sangele, etc.
          Deoarece mai mult de 75% din corpul fizic este alcatuit din apa, cu acest cristal energiile subtile pot fi introduse mult mai usor in corp. Prin folosirea unui cristal acordat in mod potrivit la care aceste structuri de cristale lichide din corp raspund, echilibrul si coerenta pot fi restabilite furnizand "informatia" necesara sau nutrientii energetici necesari. 
 
Lightron Advanced Model (Intellectual Property of Walber Pinto)

Descoperirile lui Marcel Vogel despre cristale:
 
a) - Cristalele nu au o putere intrinseca. Sunt obiecte foarte sensibile si precise, acumuleaza incarcatura energetica a persoanei care foloseste cristalul, o amplifica si o transmite prin intermediul respiratiei si intentiei;
b) - Sarcina acumulata intr-un cristal poate fi incarcata si transferata catre un alt cristal, apa, diferite lichide sau catre o alta persoana;
c) - Un cristal actioneaza ca un amplificator al campurilor bioenergetice ce inconjoara corpul unei persoane. Aceste campuri sunt controlate in general de respiratie;
d) - Campurile energetice stocate de un cristal se potrivesc structurii apei. Cand un cristal incarcat este directionat catre un corp ce contine apa, are loc un transfer de sarcina, ceea ce face ca un numar semnificativ de molecule de apa sa se structureze, dezvoltand o "stare de cristal lichid" la temperatura camerei. 
 
Lightron (Intellectual Property of Walber Pinto)

Alte descoperiri ale lui Marcel Vogel :
 
- valoarea numerica a semnaturii energetice a diamantelor Herkimer (cristal natural cu varf dublu) este 021;
- forma geometrica a Arborelui Vietii din Cabala (aceeasi cu a cristalului Vogel) rezoneaza perfect cu apa;
- valoarea 454 a semnaturii energetice a cristalelor Vogel este aceeasi indiferent ca acestea au 4,6,8,12,13 sau mai multe laturi;
- nucleul unei celule umane este asemenea unui oscilator si emite "lumina"; radiatia ce provine din nucleul unei celule este coerenta, asemanatoare cu cea LASER;
- fiecare celula din corp "emite" toate tiparele de viata ale corpului. Membrana din jurul celulei este un cristal lichid, si este sensibila la variatiile minime ale sarcinii electrice;
- gandirea negativa "se impregneaza" in tesuturi, ne infectam cu propriile ganduri negative;
- gandul are si o forma geometrica;
- Dumnezeu comunica cu omul prin gand;
- osul este cristalin, fiind un sistem de stocare a informatiilor in corpul nostru;
- atunci cand strangem intre degete un cristal de cuart, presiunea exercitata asupra lui este transformata intr-un camp electric (piezoelectricitate); oasele din coprul uman sunt si ele piezoelectrice;
- prin miscarea corpului si a coloanei vertebrale, generam campuri electrice ce curg de-a lungul coloanei. 
 
            In ultima parte a vietii, Marcel a avut mari probleme de inima. A lucrat ani de zile la proiectul unui manuscris in care dorea sa prezinte perspectivele stiintifice si metafizice ale energiilor subtile ale cristalelor de cuart. Manuscrisul trata natura campului bioenergetic uman si detalia rolul energiei subtile in dezvoltarea spirituala. Din pacate, moartea subita a lui Vogel a impiedicat editarea si publicarea manuscrisului.
 

            “Cea mai profundă forță din natură, este puterea IUBIRII. Când iubim, aducem ordine, echilibru și coerență în orice ne concentrăm mintea. Puterea iubirii nu este electromagnetică, ci informațională. Ne ridică astfel încât să putem funcționa la un nivel mai înalt al ființei.
            Atunci cand emanam iubire, cream un camp energetic. Acesta este transferat prin vointa, catre un destinatar. Putem compara iubirea cu un "lipici" ce tine materia in forma. El contine intreg programul bunastarii totale a unei persoane.” ( Marcel Joseph Vogel)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...