marți, 22 septembrie 2020

Arta transmiterii energiei scalare

        Sistemul de emisie si receptie a undelor scalare din imaginile de mai jos, este format din doua module identice, unul cu rol de emisie, iar celalalt cu rol de receptie. Acestor module li se ataseaza un generator de frecvente. Fiecare modul este alcatuit in principal dintr-o bobina plana Tesla, un circuit interior si o sfera metalica. Cele doua module sunt conectate printr-un conductor, insa pot functiona si fara acesta. Acest sistem se bazeaza pe inventiile marelui fizician Nikola Tesla.

        Pentru a fi posibila transmiterea undelor scalare, cele doua module trebuie sa fie in rezonanta (conjugare de faza). Modulul conectat la generatorul de frecvente este "emitator" iar celalalt modul va avea rolul de "receptor". Dupa conectarea generatorului, se creste usor frecventa, manual, pana cand LED-urile receptorului sunt aprinse complet, iar cele de la emitator vor fi oprite complet. In aceasta stare, spunem ca modulele sunt in rezonanta (conjugare de faza), pe ecranul generatorului fiind afisata frecventa de rezonanta. Aceasta este starea in care undele scalare sunt emise de catre acest sistem.

 
       Cu cat cele doua module sunt mai apropiate, cu atat frecventa de rezonanta va fi mai mica. In sistemul prezentat, frecventa de rezonanta este in jurul valorii de 1900 Khz. Rezonanta poate fi gasita la diferite frecvente, insa cea mai mica dintre frecventele gasite este considerata cea mai potrivita pentru experimentele cu undele scalare.
 

 
Utilizari ale sistemului scalar :
 
Toate utilizarile sistemului, presupun mai intai obtinerea frecventei de rezonanta. Dupa obtinerea acesteia, se recomanda oprirea LED-urilor.

1. Receptionarea campului scalar :

 - se aseaza cele doua module la o distanta apreciabila unul de altul, suficient de mare astfel incat o persoana sa poata sta intre ele;
- se conecteaza modulele si se obtine rezonanta;
- se opresc LED-urile, dupa care conductorul dintre module se tine cu ambele maini;
- o alta modalitate este ca scaunul pe care persoana sta intre cele doua module, sa se aseze deasupra cablului ce le uneste;
- expunerea este intre 5-20 min.
 

 
2. Receptionarea influentei unui remediu :
 
- dupa obtinerea rezonantei se opresc LED-urile;
- pe bobina modulului receptor se aseaza unul sau mai multe remedii;
- se tine cablul dintre module cu ambele maini sau persoana se aseaza pe un scaun deasupra lui;
- timpul de expunere este cuprins intre 5-20 min.

 
 3. Potentarea unui element cu camp scalar :

- se obtine rezonanta si se opresc LED-urile;
- distanta dintre module nu trebuie sa fie mai mare de 30-60 cm;
- se plaseaza pe emitator, elementul pe care dorim sa-l potentam sau sa-l incarcam (remediu, apa, ulei, obiect, etc.);
- timp de actiune : 20 min.

4. Transferarea unei proprietati:

- distanta dintre module va fi de aproximativ 40 cm;
- se aseaza pe receptor, remediul sau elementul cu proprietatea ce dorim sa o transferam (medicament, ulei esential, remediu Bach);
- pe emitator se aseaza elementul care va receptiona proprietatea (apa, cristal de cuart, pilule homeopatice neutre, etc.)
- se obtine rezonanta si se opresc LED-urile;
- timp de actiune : 20 min.

 
 5. Actiune radionica la distanta :

- se plaseaza pe bobina modulului receptor, elementul ale carui proprietati se doreste a fi transferate;
- pe bobina emitatorului se plaseaza elementul martor;
- timpul de actiune este intre 20 min si cateva ore.
 

 
 6. Utilizarea frecventelor Rife :

- se conecteaza un al doilea generator de frecvente (sau canalul 2 al generatorului initial folosit de catre sistem) la modulul receptor;
- se obtine rezonanta si se opresc LED-urile;
- se poate incarca un element sau se pot efectua actiuni la distanta
 

7. Utilizarea muzicii sau a altor surse sonore :

La modulul receptor se conecteaza cablul unui dispozitiv audio (tableta, PC, laptop, telefon, mp3 player, etc.). Dupa conectarea sursei, se cauta rezonanta si se opresc LED-urile.

Cu o calitate ceva mai slaba (mono), conectand un mic difuzor la mufa audio a emitatorului, se poate asculta, in timpul transmisiei scalare, chiar si muzica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...