marți, 2 februarie 2021

Incarcarea si revigorarea energetica a organismelor


            Georges Lakhovsky, un inginer de orgine rusa devenit cetatean francez naturalizat, a fost printre primii pionieri in cercetarea campurilor de radiatii biologice. Nascut in 1869, Lakhovsky a fost decorat cu "Legiunea de Onoare" pentru serviciile tehnice si stiintifice aduse Frantei in Primul Razboi Mondial.
            Cartea sa fundamentala "Secretul vietii", publicata in 1925, a deranjat considerabil comunitatea stiintifica a acelor vremuri. Legat de acest aspect, Lakhovsky afirma: "Am fost atacat de fizicieni care nu stiu biologie si de biologi care nu stiu fizica, prin urmare nu au cum sa-mi inteleaga teoriile si nu sunt in masura sa-mi judece experimentele".
 
Georges Lakhovsky (1869-1942)

             Lakhovsky era convins ca fiecare corp viu emite radiatii. Acest aspect are implicatii deosebite pentru sanatate. Conform savantului, nucleul unei celule vii poate fi comparat cu un circuit electric oscilant. Nucleul este alcatuit din filamente tubulare, cromozomi si mitocondrii, formate din membrane izolatoare, pline cu un fluid intracelular bun conducator de electricitate. Aceste filamente prezinta proprietati asemanatoare condensatorilor si bobinelor din circuitele electrice, fiind capabile sa functioneze precum emitatoarele si receptoarele radio.
            Aplicand organismelor un circuit oscilant, pe diferite frecvente, acestea  aveau capacitatea de a se revigora si de a se vindeca de anumite boli.
 

             Potrivit lui Lakhovsky, viata si boala sunt o chestiune de "razboi al radiatiilor" care se da intre celulele unui organism si microbi. Atunci cand radiatiile emise de microbi inving, organismul se imbolnaveste si moare. Daca inving emisiile de energie ale celulelor, organismul se patreaza sanatos. Acest dezechilibru de natura oscilatorie, este factorul predominant in declansarea bolilor.
            Unul dintre cele mai celebre experimente efectuate de catre Georges Lakhovsky, asupra proprietatilor radiatiilor biologice, este cel asupra plantelor, in tratarea si energizarea acestora.
 
Muscatele lui Lakhovsky

            Pentru efectuarea experimentului, Lakhovsky s-a folosit de prezenta radiatiilor din mediu, pe care a reusit sa le canalizeze catre plante, folosind o spirala din cupru pe post de circuit oscilant. Dupa ce a injectat cateva muscate cu "Bacterium tumefaciens" ( o bacterie ce produce diferite tumori) acesta afirma : "O luna mai tarziu, dupa ce tumorile s-au dezvoltat, am luat la intamplare una dintre plante si am inconjurat-o cu o spirala din cupru cu diametrul de 30 cm, ale carei capete le-am fixat intr-un suport de ebonita. Acest oscilator are o lungime de unda de aproximativ 2 m si o frecventa de 150 Mhz. Cu ajutorul lui, energia oscilatorie este preluata de la radiatiile din atmosfera. Am lasat experimentul sa-si urmeze cursul timp de cateva saptamani, dupa care mi-am examinat plantele. Am constatat cu surprindere ca toate muscatele mele cu tumori se uscasera, mai putin muscata inconjurata cu spirala din cupru. Aceasta a crescut de doua ori mai inalta decat toate plantele sanatoase netratate." 
 

           Un experiment similar cu cel al lui Georges Lakhovsky a fost facut cu succes si de catre autorul postarii, pe diferite plante precum Celosia sau o specie de palmier. Pot fi folosite diferite bobine de cupru cu una sau mai multe spire, dispuse in asa fel incat capetele libere ale acestora sa nu se atinga. Spira va fi asezata pe un suport izolator din plastic.
 


Celosia, in momentul aplicarii bobinei din cupru

Celosia, dupa 2 luni si 3 saptamani...

La cateva luni dupa aplicarea bobinei din cupru, Celosia a crescut la aproximativ 1 m inaltime, dublu fata de inaltimea normala a acestei plante !!

Specie de palmier, inainte de aplicarea spirei

Dupa mai multe luni....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...