duminică, 12 decembrie 2021

Dezvoltarea creativitatii si a intuitiei cu ajutorul cristalelor


        Cristalul este un instrument de focalizare si amplificare a intentiilor, gandurilor si imaginilor mentale, la fel cum obiectivul unui aparat de fotografiat format din lentile, focalizeaza razele de lumina din jurul sau intr-o imagine clara.


           Cristalele folosite in meditatie focalizeaza tiparele de gandire si ajuta la acumularea energiilor in formele-gand. Imaginea-gand formata, poate fi observata clar in minte si poate fi transpusa in lumea reala prin descrieri verbale sau desene. In domeniul formelor-gand, timpul si spatiul nu exista. Atunci cand ceea ce "vedem" mental este transcris, ordonam timpul si "asezam" tiparele de gandire intr-o stare de realitate obiectiva.


         Cand o idee apare, luati cristalul in mana stanga (de preferat un cristal Vogel sau o bagheta de cuart transparent) si dupa ce l-ati incarcat (folosind metoda Vogel despre care am vorbit aici) proiectati imaginea ideii pe care o aveti, in interiorul cristalului. Scrieti apoi sau inregistrati audio toate informatiile care va vin in minte, folosind o agenda, un telefon sau un reportofon.

            Ideile exista deja intr-un spatiu eteric aflat in jurul corpului. Pe masura ce le "asezam" intr-o forma acceptata, acestea devin din ce in ce mai accesibile mintii umane. Tehnica poate fi folosita in relatiile interpersonale, in luarea deciziilor dar si pentru a va putea cunoaste mai bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...