vineri, 1 decembrie 2017

Dispozitive psihotronice : Masina dorintelor (Partea 4)


              Acest dispozitiv face parte din categoria aparatelor radionice ce nu respecta legile cunoscute ale fizicii. Desi exista multe dispozitive radionice cu denumirea de "Wishing Machine", acesta este cel mai simplu si cel mai cunoscut. Conform experimentatorilor, puterea sa de actiune poate fi incredibila si nu este destinat celor iresponsabili sau instabili emotional. Unii il numesc si "voodoo electronic", un fel de echivalent electronic modern pentru "voodoo" in timp ce altii afirma ca aparatul poseda o "caracteristica de siguranta" astfel incat nu poate fi utilizat in scop distructiv decat in cazul organismelor simple si a celor ce se ghideaza doar instinctiv. Asupra fiintelor umane nu poate actiona negativ datorita proceselor inalte de gandire si a prezentei unui asa-numit "scut de aparare psihica" ce exista in fiecare. Totusi, acesta poate varia de la o persoana la alta, astfel ca unii pot fi mai sensibili decat altii la atacurile psihice.
              Distanta dintre dispozitiv/operator si persoana (obiectul, lucrul, organismele sau plantele) asupra careia se actioneaza nu diminueaza efectele obtinute.


              Aparatul contine un amplificator de audiofrecventa cu doua placi metalice la partea de intrare si o antena conectata la partea de iesire. Ansamblul poate fi folosit si ca parte a unei scheme mai ample a unui dispozitiv radionic. Un dispozitiv similar se pare ca a fost folosit pentru prima data in jurul anului 1946 de catre un bancher american din statul Pennsylvania pe nume Henry Gross. Incepand cu anii '50 acesta alaturi de alti doi cercetatori, Upton si Armstrong au realizat numeroase teste ce i-au confirmat functionalitatea.

Schema bloc a dispozitivului asa cum apare in cartea lui George Harry Stine "Mind machine we can build"

             O descriere a acestui dispozitiv apare si in cartea "Mind machine we can build" (1992) a lui G.Harry Stine, un autor ce a publicat zeci de carti si articole in domeniul stiintei si tehnologiei. Acesta afirma : "Am auzit pentru prima data despre aceasta masina intr-o discutie privata cu John W. Campbel Jr. la data de 22 iunie 1956. Fiind foarte simplu de construit (ca si masina simbolica Hieronymus) m-am decis sa o incerc. Copilul meu cel mare, Constance, in varsta de 3 ani, avea in acea perioada negi cauzati de mai multe tipuri de virusuri. Erau aproape pe toata suprafata corpului iar eu si sotia mea eram foarte ingrijorati. Tratamentul medical presupunea masuri severe inclusiv aplicarea de acid arsenic ceea ce era destul de periculos pentru un copil. Am introdus o fotografie a ficei mele intre placutele dispozitivului construit, l-am pornit si am vizualizat ca acei negi dispareau. Am lasat dispozitivul sa functioneze si in zilele urmatoare din cand in cand vizualizam disparitia negilor. Rezultatul a fost fascinant !! In decurs de trei zile, negii fetei mele au inceput sa dispara semnificativ, inclusiv cei crescuti in nari. In patru saptamani au disparut complet. Am dezasamblat aparatul pentru ca mi-a fost frica de ceea ce as putea face cu el. Nu eram sigur daca ma voi descurca. In fiecare din noi se ascunde adanc o fiara impulsiva. Masina era o magie pura iar efectele ei puteau fi cu mult mai mari decat ale altor dispozitive de tip Hieronymus."


Construirea si folosirea dispozitivului :

              In constructia aparatului poate fi folosit orice tip de amplificator de audiofrecventa. La partea de intrare a acestuia se ataseaza doua placute metalice (cuprul este foarte bun) intre care se introduce proba martor. Se va avea grija ca cele doua placute sa nu se atinga intre ele pentru a se produce un scurtcircuit. Antena folosita la partea de iesire poate fi una telescopica sau una de tipul celor utilizate pentru conexiunile Wi-Fi (in acest caz se va conecta doar la iesirea pozitiva).

Schema a dispozitivului folosind circuitul integrat LM386

              Daca se doreste experimente mai ample, antena telescopica poate fi inlocuita cu una de tipul celor bifilare, foarte benefice in producerea campurilor scalare si transmisiile ezoterice. Aceasta se va conecta atat la iesirea pozitiva cat si la cea negativa impreuna cu un rezistor de cel putin 1 Kohm.
              Amplificatorul poate fi alimentat atat la baterie cat si cu ajutorul unui adaptor. Nu exista un timp limita de functionare. Important este sa fie tinut la vedere pentru ca operatorul sa-si aminteasca zilnic de transmisie si sa vizualizeze de cat mai multe ori rezultatul.

Schema a unui amplificator audio simplu tranzistorizat

Bazele stiintifice ale functionarii aparatului

             Conform fizicii cuantice totul in natura vibreaza. Datorita miscarilor electronilor in jurul nucleului atomilor, acestia sunt intr-o permanenta stare de vibratie. Stim ca orice corp (natural sau artificial) este format din molecule care contin la randul lor atomi ce...vibreaza. Cum si celulele corpului uman sunt formate din molecule, atomi, electroni, acestea au o frecventa de vibratie. Chiar si gandurile si emotiile se pare ca au o frecventa proprie de vibratie.
             Orice structura materiala naturala sau artificiala, orice forma, desen sau grafic vibreaza emitand unde (energii) numite unde de forma (unde datorate formei lor). Acestea ne influenteaza mai mult sau mai putin in functie de structura care le emite, mesajul transmis si modul de receptionare. Formele emit unde care pot genera influente benefice sau...malefice. Desi la prima vedere par a sfida unele legi ale fizicii si biologiei, experimentele realizate au demonstrat ca inca exista multe moduri prin care natura si fortele mentale pot actiona asupra materiei si constiintei.

Schema de baza a dispozitivului

             Placile de metal aflate la intrarea amplificatorului preiau "vibratiile" ,"energia" si "undele" emise de catre martor, ce sunt apoi amplificate si transmise prin intermediul antenei sub forma de unde scalare.
             Ca mai toate dispozitivele radionice, si functionarea acestui aparat se bazeaza pe doua concepte principale :
- undele scalare;
- entanglementul cuantic;

Undele scalare :  sunt un tip special de unde non-hertziene si non-electromagnetice, cvadridimensionale si care tin seama si de factorul timp. Au fost formulate si sustinute pentru prima data de catre celebrul Nikola Tesla. Acest tip de unde interactioneaza cu campurile magnetice, electromagnetice si gravitationale, insa se inscriu intr-un biocamp mai inalt.


Datorita caracteristicilor speciale, acestea nu pot avea o interpretare fizica conventionala violand legile naturale cunoscute :

- spre deosebire de undele electromagnetice, nu formeaza fronturi de unde;
- strabat universul nostru fizic de-a lungul unei drepte intr-un timp aproape egal cu zero;
- se pot propaga mai incet sau mai rapid decat lumina (c= 300 000 km/s);
- energia nu scade cu patratul distantei fata de emitator;
- sunt implicate in procesele de transmitere telepatica si in functionarea dispozitivelor psihotronice;
- nu pot fi ecranate de custile Faraday sau de alte obiecte;
- tipul de propagare este acela al unei unde longitudinale, asemanator propagarii sunetului prin aer;

Undele scalare pot fi produse prin intermediul unor bobine speciale precum "bobina caduceu" si "bobina bifilara", tipuri de bobine folosite frecvent in dispozitivele radionice/psihotronice.

Bobina caduceu


Bobina plana bifilara

Entanglementul cuantic : este un fenomen in fizica cuantica in care starile cuantice ale mai multor particule sunt "cuplate" sau "legate" intre ele. Acestea pot interactiona unele cu altele dincolo de limitele spatiului si timpului. Experimentul mental elaborat de catre Albert Einstein, Boris Podolsky si Nathan Rosen (numit si experimentul EPR) arata ca oricat de mult ar fi separate doua particule dintr-o sursa unica de emisie, ele se comporta ca si cum s-ar intelege simultan, independent de viteza semnalului.


             Orice influenta transmisa uneia, o afecteaza si pe cealalta indiferent de distanta dintre ele. Acest fenomen poate constitui o explicatie plauzibila privind atat fenomenele extrasenzoriale (telepatie, clarviziune,deja-vu, experiente extracorporale, precognitie,etc) cat si baza functionarii dispozitivelor radionice si psihotronice.


Actiuni si experimente

- foarte eficienta in accelerarea cresterii, dezintegrarea, distrugerea si eliminarea organismelor simple precum : bacterii, virusi, fungi, ciuperci, germeni, plante sau insecte;
- in functie de complexitatea influentei poate actiona si asupra oamenilor sau animalelor;
- fiind un tip de "amplificator psionic" amplifica intentiile si dorintele accelerand manifestarea lor in planul fizic;
- cu cat concentrarea este mai mare cu atat efectele emisiei radionice a aparatului sunt mai rapide;
- unii sunt de parere ca un astfel de dispozitiv in mainile unui operator puternic extrasenzitiv poate deveni extrem de periculos daca este folosit in scopuri distructive;


    a) Daca se actioneaza asupra unei plante, la partea de intrare se poate atasa o frunza alaturi de ideea-forta scrisa pe o bucata de hartie, un fungicid, etc.
    b) Pentru verificarea functionarii dispozitivului poate fi realizat un experiment simplu folosindu-se mucegai de paine :
              In doua recipiente ( A si B) se plaseaza mucegaiul prelevat de la aceeasi sursa. O fotografie a recipientului A va fi plasata intre cele doua placute ale aparatului impreuna cu o idee-forta de genul "rata de crestere a mucegaiului scade". Proba din recipientul B va fi folosita pe post de martor. Se porneste aparatul iar operatorul se concentreaza asupra scaderii ratei de crestere a mucegaiului.  Evolutia si rezultatele experimentului vor fi determinate vizual verificandu-se periodic cele doua recipiente.


             Aparatul este in fapt un amplificator electronic al "undelor" gandirii. Mai intai se stabileste proba martor care poate fi :
- o fotografie a unei persoane, lucru, obiect, etc;
- un fir de par;
- o picatura de sange;
- orice lucru care sa reprezinte obiectul sau actiunea care se doreste a se indeplini.


              Daca se adauga si o idee-forta se recomanda ca aceasta sa fie cat mai scurta si mai specifica. Ideea trebuie sa fie la timpul prezent ca si cum s-ar petrece in momentul introducerii in aparat.
              Se porneste aparatul, se inchide ochii si se concentreaza asupra dorintei (actiunii) cu convingerea ca aceasta se va indeplini. Cu cat imaginile mentale sunt mai vii iar procesul de concentrare se realizeaza mai des, cu atat rezultatele vor aparea mai rapid.


            Voi incheia cu vorbele marelui savant Nikola Tesla urmand a ne reintalni in mediul virtual cu partea a cincea din seria "Dispozitive psihotronice" atunci cand vom vorbi despre un alt dispozitiv celebru numit "V2K" ("Voci in cap") : Daca doriti sa intelegeti Universul, ganditi in termeni de energie, frecventa si vibratie.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...