duminică, 12 decembrie 2021

Dezvoltarea creativitatii si a intuitiei cu ajutorul cristalelor


        Cristalul este un instrument de focalizare si amplificare a intentiilor, gandurilor si imaginilor mentale, la fel cum obiectivul unui aparat de fotografiat format din lentile, focalizeaza razele de lumina din jurul sau intr-o imagine clara.


           Cristalele folosite in meditatie focalizeaza tiparele de gandire si ajuta la acumularea energiilor in formele-gand. Imaginea-gand formata, poate fi observata clar in minte si poate fi transpusa in lumea reala prin descrieri verbale sau desene. In domeniul formelor-gand, timpul si spatiul nu exista. Atunci cand ceea ce "vedem" mental este transcris, ordonam timpul si "asezam" tiparele de gandire intr-o stare de realitate obiectiva.


         Cand o idee apare, luati cristalul in mana stanga (de preferat un cristal Vogel sau o bagheta de cuart transparent) si dupa ce l-ati incarcat (folosind metoda Vogel despre care am vorbit aici) proiectati imaginea ideii pe care o aveti, in interiorul cristalului. Scrieti apoi sau inregistrati audio toate informatiile care va vin in minte, folosind o agenda, un telefon sau un reportofon.

            Ideile exista deja intr-un spatiu eteric aflat in jurul corpului. Pe masura ce le "asezam" intr-o forma acceptata, acestea devin din ce in ce mai accesibile mintii umane. Tehnica poate fi folosita in relatiile interpersonale, in luarea deciziilor dar si pentru a va putea cunoaste mai bine.

joi, 15 iulie 2021

Folosirea cristalelor la protectia impotriva radiatiilor

 
 
         Desi exista foarte multe referinte cu privire la folosirea cristalelor de cuart in protectia impotriva radiatiilor, studiile stiintifice lipsesc cu desavarsire. Singurul om de stiinta ce a efectuat astfel de studii, a fost inventatorul si cercetatorul Marcel Joseph Vogel, care publicat inca din anii '80 cateva concluzii asupra efectelor si comportamentul cristalelor de cuart fumuriu, atunci cand acestea erau bombardate cu radiatii de frecventa inalta.
 
         Conform lui Vogel, anumite cristale de cuart (in special cuartul fumuriu) pot absorbi radiatiile cu energie ridicata si pot proteja de radiatiile produse de sursele de inalta tensiune. Cu ajutorul dispozitivului Omega-5, Marcel Vogel a putut masura atat cantitatea de radiatie absorbita in reteaua unui cristal fumuriu, cat si gradul de curatare a cristalului, dupa ce acesta era "golit" de energia absorbita. 

         Pentru a curata cristalul se pot folosi doua tehnici :
 
- metoda Vogel de curatare a cristalelor folosind respiratia, vizualizarea si intentia (despre care s-a mai scris si in articolele anterioare pe blog);
- utilizarea unui fascicul de lumina rosie cu lungimea de unda cuprinsa intre 6000 si 7000 angstromi sau a unui fascicul de raze infrarosii, timp de cateva secunde.
 

sâmbătă, 10 iulie 2021

Incarcarea medalioanelor cu iubire si ganduri pozitive

          Cristalele de cuart sunt apreciate pentru capacitatea lor de a echilibra organismul, de a fi folosite in meditatii precum si de a transmite energii de vindecare. Ele pot acorda omul pe frecvente vibrationale superioare, care exista dincolo de spectrul vizibil al luminii.

          Un medalion din cristal de cuart, poate fi programat cu intentii de iubire si ganduri pozitive putand fi astfel folosit ca un scut protector impotriva energiilor negative. Daca pe suprafata medalionului de cuart se adauga o picatura dintr-o esenta aromata, ulei esential, un remediu homeopat, mir, esenta de flori, etc., acestea isi vor radia esenta in tot corpul. 

          Inainte de incarcare, este necesar ca medalionul sa fie curatat de reziduurile energetice ramase in interior (energiile, programele si gandurile nedorite acumulate in timp).

Etape :

1). - Se tine medalionul intr-o palma, iar cu cealalta se acopera;
2). - Cu ochii inchisi, pe masura ce inspirati adanc, va ganditi la curatarea completa a medalionului. Se tine apoi respiratia timp de 1-2 secunde;
3). - Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) mentinand gandul de a curata medalionul. Expiratia se face ca si cum cel care executa ar expira direct in cristalul de cuart! 
4). - Aceste etape se repeta de trei ori;
5). - Medalionul este acum curatat de gandurile si energiile nedorite si gata de a fi impregnat cu iubire si ganduri pozitive !




Incarcarea (programarea) medalionului 

Etape :

1). - Se tine medalionul din nou intr-o palma, iar cu cealalta se acopera;
2). - Cu ochii inchisi, pe masura ce inspirati adanc va ganditi si incercati sa simtiti cat mai intens starea de dragoste, bunastare, iubire, vindecare sau orice alt gand pozitiv, timp de cateva secunde. Mentineti aerul in piept 1-2 secunde, avand aceste ganduri in minte;
3). - Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) eliberand gandurile de dragoste, iubire, compasiune, bunastare, etc. in medalionul de cuart;
4). - Se repeta primele trei etape de trei ori;
5). - Medalionul este acum incarcat (programat) cu intentii benefice si poate fi purtat la gat, cel mai indicat in zona glandei timus (glanda sufletului), deasupra chakrei inimii.


          Incarcarea medalioanelor cu iubire si ganduri pozitive, poate oferi purtatorului protectie impotriva gandurilor si energiilor negative ale altor persoane si protectie impotriva frecventelor de tip inferior, care pot afecta organismul.

          Daca medalionul este daruit cuiva drag, va fi mai intai curatat complet iar persoana care-l va purta, il va reprograma cu orice gand benefic de dragoste, iubire sau bunastare. 

          Medalioanele vor fi curatate si incarcate periodic, in special in momentele cu tensiune emotionala ridicata sau campuri energetice daunatoare. Cu cat este mai iubitor si plin de compasiune, omul devine si mai vulnerabil la actiunea campurilor energetice negative, astfel ca, un medalion de cuart incarcat cu intentii benefice poate fi un adevarat scut impotriva acestor energii.


duminică, 2 mai 2021

Contactati ingerul pazitor sau ghidul spiritual cu ajutorul cristalelor


           Deoarece un cristal poate vibra pe frecvente mult mai inalte decat Pamantul, el poate fi utilizat drept "vehicul" si amplificator al intentiei in comuniunea cu ghizii si ingerii pazitori care se gasesc in planurile superioare ale existentei. Poate fi utilizat aproape orice tip de cristal, insa cel mai indicat este a se folosi cristalul de cuart transparent sau amethyst sub forma de bagheta, cu unul sau doua varfuri.
  
Etape :
 
1.- Indepartati toate formele de distragere a atentiei astfel incat sa va puteti linisti mintea si sa patrundeti mental in interiorul cristalului;
2.- Tineti cristalul cu ambele maini si cu varful de operare orientat in sus;
3.- Inchideti ochii, inspirati adanc si vizualizati cristalul;
4.- Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) si deveniti una cu cristalul;
5.- Inspirati si expirati incet de trei ori;
6.- Creati in interiorul cristalului un punct de lumina si conectati-va mental la el;
7.- Intrati (mental) in punctul de lumina si cereti ingerului pazitor sau ghidului spiritual sa vina si sa vi se alature;
8.- Atunci cand ei vor veni, veti simti o schimbare in vibratia corpului;
9.- Acum puteti intretine o conversatie cu ghidul sau ingerul adresandu-i intrebari si ascultand raspunsurile care vor veni prin telepatie. Este bine sa aveti in apropiere un dispozitiv de inregistrare;
10.- Pentru a reveni in corp va trebui sa inspirati, sa tineti respiratia 1-2 secunde, dupa care sa expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) cu intentia de a incheia contactul.
 

miercuri, 28 aprilie 2021

Meditatia cu cristale

          
          Meditatia este o linistire progresiva a mintii, pana cand ajungem la sursa gandului. Prin meditatie, o persoana isi antreneaza mintea sa intre intr-o stare de constienta, in care singurul lucru ce mai ramane este constiinta, propria existenta. In meditatie, atentia este indreptata spre gandirea insasi, fara a fi prins in "mrejele" gandurilor. 
Utilizarea cristalelor in meditatie poate amplifica semnificativ efectele acesteia, creierul intrand rapid atat in starea alfa si in theta.
          Cristalele sunt obiecte foarte sensibile si precise care acumuleaza incarcatura energetica a persoanei, o amplifica si o transmite prin intermediul respiratiei si intentiei. Structura interioara a unui cristal prezinta o stare de perfectiune si echilibru. Atunci cand mintea umana intra in relatie cu perfectiunea sa structurala, cristalul emite o vibratie care se extinde si care amplifica puterea mintii utilizatorului.
          Meditatia cu un cristal combinata cu respiratia poate avea efecte extraordinare asupra mintii umane. Respiratia poarta in ea atat "energia" gandului cat si Energia Universala (Prana) a fortei vietii ce anima intregul camp bioenergetic uman, mentinand sanatatea, constiinta si insasi viata.


Etapele meditatiei cu cristale (adaptare dupa Marcel Joseph Vogel):
 
1.- Indepartati toate formele de distragere a atentiei astfel incat sa va puteti linisti mintea si sa patrundeti mental in interiorul cristalului;
2.- Tineti cristalul cu ambele maini si cu varful de operare orientat in sus;
3.- Inchideti ochii, inspirati adanc si vizualizati cristalul;
4.- Expirati puternic pe nas (ca si cum ati stranuta) si deveniti una cu cristalul;
5.- Inspirati si expirati incet de trei ori;
6.- Creati in interiorul cristalului un punct de lumina si conectati-va mental la el;
7.- Incepeti sa respirati ritmic timp de 2-3 minute : inspirati - tineti respiratia - expirati - tineti respiratia;
8.- Tineti-va respiratia si ramaneti in pace cu voi mentinand acel punct de lumina din fata "ochiului mintii";
9.- Respirati normal si relaxat;
10.- Pe masura ce punctul de lumina dispare, lasati corpul sa se relaxeze, puneti cristalul deoparte, si intindeti-va intr-o pozitie confortabila. Simtiti cum sinele "se preda" acestui sentiment minunat de pace si liniste.
 
Observatie : In timpul meditatiei se pot pune si diferite melodii linistitoare cu conditia ca acestea sa nu distraga atentia de la scopul urmarit !!

duminică, 18 aprilie 2021

Marcel Joseph Vogel - In memoriam

            Pe data de 14 Aprilie 1917 s-a nascut Dr.Marcel Joseph Vogel, inventator, cercetator IBM, chimist, fizician si un stralucit pionier in domeniul stiintelor de frontiera.
In cercetarile sale, Vogel s-a bazat in principal pe metoda stiintifica combinata cu rugaciune si meditatie. A evitat abordarile traditionale in cazul cristalelor si a incurajat tot timpul medicii sa foloseasca puterea cristalelor pentru vindecarea pacientilor. 
 

            In urma experimentelor facute, a constatat ca indreptand un cristal catre cineva, el avea proprietatea de a amplifica gandurile si emotiile acelei persoane. De aici si pana la utilizarea cristalelor in scop terapeutic a mai fost doar un pas.
           A proiectat si taiat cristale de cuart in forme diferite pentru a facilita transmiterea fluxului energetic, chiar daca in unele cercuri stiintifice munca lui a fost privita cu scepticism.
           Cu ajutorul dispozitivului radionic Omega-5 ce utiliza puterile psihice ale corpului uman, Vogel detecteaza campuri energetice ce nu pot fi masurate cu aparate stiintifice standard. El a numit aceste campuri "banda de informatie". Aceasta banda exista in interiorul si imprejurul intregii materii si este un fel de "inregistrator" al evenimentelor specifice care au facut ca un obiect sa existe, precum si raspunsurile acestui obiect la actiuni, campuri sau forte.
           In mai mule experimente, Vogel a reprodus "efectul Backster" folosind plantele pe post de traductori pentru campurile bioenergetice generate de mintea umana, demonstrand ca plantele raspund la ganduri.
          Matricea inteligenta a cristalului de cuart poate fi potentata de puterea mintii (undele scalare), de pulsul inimii si de respiratie. Vogel a descoperit ca exact in momentul cand un cristal lichid se topeste trecand in stare lichida, acesta emite o raza de lumina albastra !! Conform lui Vogel, acest fenomen arata ca un cristal lichid are un comportament diferit atunci cand este influentat de "eterul magnetic."
 

          Cercetarile efectuate cu "cristale Vogel" si apa au dus la concluzia ca apa care curge in jurul unui cristal Vogel programat, are manifestari structurale diferite fata de restul apei. "Invartirea" apei in jurul unui cristal printr-un tub dispus in forma de bobina cilindrica, duce la incarcarea campului informational al acesteia cu "informatiile" stocate in cristal.
          Radiatia coerenta emisa de cristalul Vogel este capabila sa penetreze campurile radiante adesea dispersate in interiorul si in jurul unui individ. O caracteristica importanta a acestui tip de cristal este rezonanta sa cu apa. Corpul fizic este compus din sisteme de cristale lichide in membranele celulare, in fluidele intercelulare precum si in structurile mai mari cum ar fi sistemele musculare si nervoase, limfa, sangele, etc.
          Deoarece mai mult de 75% din corpul fizic este alcatuit din apa, cu acest cristal energiile subtile pot fi introduse mult mai usor in corp. Prin folosirea unui cristal acordat in mod potrivit la care aceste structuri de cristale lichide din corp raspund, echilibrul si coerenta pot fi restabilite furnizand "informatia" necesara sau nutrientii energetici necesari. 
 
Lightron Advanced Model (Intellectual Property of Walber Pinto)

Descoperirile lui Marcel Vogel despre cristale:
 
a) - Cristalele nu au o putere intrinseca. Sunt obiecte foarte sensibile si precise, acumuleaza incarcatura energetica a persoanei care foloseste cristalul, o amplifica si o transmite prin intermediul respiratiei si intentiei;
b) - Sarcina acumulata intr-un cristal poate fi incarcata si transferata catre un alt cristal, apa, diferite lichide sau catre o alta persoana;
c) - Un cristal actioneaza ca un amplificator al campurilor bioenergetice ce inconjoara corpul unei persoane. Aceste campuri sunt controlate in general de respiratie;
d) - Campurile energetice stocate de un cristal se potrivesc structurii apei. Cand un cristal incarcat este directionat catre un corp ce contine apa, are loc un transfer de sarcina, ceea ce face ca un numar semnificativ de molecule de apa sa se structureze, dezvoltand o "stare de cristal lichid" la temperatura camerei. 
 
Lightron (Intellectual Property of Walber Pinto)

Alte descoperiri ale lui Marcel Vogel :
 
- valoarea numerica a semnaturii energetice a diamantelor Herkimer (cristal natural cu varf dublu) este 021;
- forma geometrica a Arborelui Vietii din Cabala (aceeasi cu a cristalului Vogel) rezoneaza perfect cu apa;
- valoarea 454 a semnaturii energetice a cristalelor Vogel este aceeasi indiferent ca acestea au 4,6,8,12,13 sau mai multe laturi;
- nucleul unei celule umane este asemenea unui oscilator si emite "lumina"; radiatia ce provine din nucleul unei celule este coerenta, asemanatoare cu cea LASER;
- fiecare celula din corp "emite" toate tiparele de viata ale corpului. Membrana din jurul celulei este un cristal lichid, si este sensibila la variatiile minime ale sarcinii electrice;
- gandirea negativa "se impregneaza" in tesuturi, ne infectam cu propriile ganduri negative;
- gandul are si o forma geometrica;
- Dumnezeu comunica cu omul prin gand;
- osul este cristalin, fiind un sistem de stocare a informatiilor in corpul nostru;
- atunci cand strangem intre degete un cristal de cuart, presiunea exercitata asupra lui este transformata intr-un camp electric (piezoelectricitate); oasele din coprul uman sunt si ele piezoelectrice;
- prin miscarea corpului si a coloanei vertebrale, generam campuri electrice ce curg de-a lungul coloanei. 
 
            In ultima parte a vietii, Marcel a avut mari probleme de inima. A lucrat ani de zile la proiectul unui manuscris in care dorea sa prezinte perspectivele stiintifice si metafizice ale energiilor subtile ale cristalelor de cuart. Manuscrisul trata natura campului bioenergetic uman si detalia rolul energiei subtile in dezvoltarea spirituala. Din pacate, moartea subita a lui Vogel a impiedicat editarea si publicarea manuscrisului.
 

            “Cea mai profundă forță din natură, este puterea IUBIRII. Când iubim, aducem ordine, echilibru și coerență în orice ne concentrăm mintea. Puterea iubirii nu este electromagnetică, ci informațională. Ne ridică astfel încât să putem funcționa la un nivel mai înalt al ființei.
            Atunci cand emanam iubire, cream un camp energetic. Acesta este transferat prin vointa, catre un destinatar. Putem compara iubirea cu un "lipici" ce tine materia in forma. El contine intreg programul bunastarii totale a unei persoane.” ( Marcel Joseph Vogel)

sâmbătă, 6 martie 2021

Puterea iubirii

         Cea mai profundă forță din natură, este puterea IUBIRII. Când iubim, aducem ordine, echilibru și coerență în orice ne concentrăm mintea. Puterea iubirii nu este electromagnetică, ci informațională. Ne ridică astfel încât să putem funcționa la un nivel mai înalt al ființei.
         Atunci cand emanam iubire, cream un camp energetic. Acesta este transferat prin vointa, catre un destinatar. Putem compara iubirea cu un "lipici" ce tine materia in forma. El contine intreg programul bunastarii totale a unei persoane. Acest lucru a fost inteles pe deplin de catre Iisus Hristos atunci cand a fost intrebat care este cea mai mare porunca. El a raspuns : "Sa-L iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot sufletul tau si din toata puterea ta si din tot cugetul tau, iar pe aproapele tau ca pe tine insuti" (Luca 10:27). Trebuie sa daruim aceasta iubire celor din jurul nostru fara diferente sau limitari. Atunci cand facem asta, este ca si cum ne-am "goli de sine". In acest "act de golire" continuam sa fim plini de dragostea lui Dumnezeu. Iubind, primim iubire infinita de la Dumnezeu, sursa tuturor energiilor. Daca vom limita aceasta iubire, atunci vom fi si noi limitati.
 

         Lucrul intr-un mod iubitor cu cristalele poate favoriza si amplifica transmiterea acestei "energii" de catre mintea umana. Campul slab generat este amplificat de catre un cristal de cuart natural. Pe masura ce acesta este eliberat, patrunde aproape instantaneu in campul subtil al destinatarului. El se combina cu energia acelei persoane aducand echilibru in corpul acesteia. Actul iubirii ne conduce catre iluminarea divina. Putem vedea in sufletul omului pe care-l iubim dincolo de corpul fizic si putem simti frumusetea din corpul, mintea si sufletul lui, caci prin transmiterea iubirii devenim una cu el.  
        Atunci cand doua persoane se iubesc, o "forta magnetica" se genereaza intre ele. Avand un "camp" asemanator, acestea se atrag din ce in ce mai mult. Este instinctiv sa ne imbratisam, in felul acesta cele doua corpuri devin una.
        In munca de laborator, Marcel Vogel s-a straduit sa masoare aceasta "forta" in probe de apa. A incercat sa inteleaga ce este aceasta "forta" si cum actioneaza ea in natura observand structurarea apei. Cristalele Vogel erau incarcate cu ganduri de iubire si apoi, prin rotirea apei in jurul lor in sensul acelor de ceasornic, gandurile erau transferate (printr-un proces de rezonanta) in diferite probe. Apa devenea astfel structurata iar parametrii sai precum pH-ul, conductivitatea si spectrele UV se modificau.


        Cercetatorii de la institutul american HearthMath au descoperit ca inima emite un camp magnetic de 5 000 de ori mai mare decat cel emis de catre creier, avand o raza de actiune de cel putin 2,5 m si ajungand chiar si pana la o distanta infinita. De asemenea campul electric emis de catre inima este de 60 de ori mai puternic decat cel emis de catre creier.                  
        Aceasta inseamna ca din anumite puncte de vedere inima este mai puternica decat creierul. Si mai interesant este ca, aceste campuri electromagnetice sunt purtatoare de informatie.
 

        In anul 1991 doctorul J.Andrew Armour a introdus pentru prima data termenul de "creier al inimii". Sistemul nervos complex si intrinsec al inimii spunea Armour, poate fi numit "un creier mic", el fiind o retea complexa formata din mai multe tipuri de neuroni, proteine si celule suport asemenea celor care se gasesc si in creierul din craniu. Acest "creier al inimii" poate invata, poate sa simta anumite lucruri si chiar sa-si aduca aminte.
 

       Conform cercetatorilor atat inima cat si creierul au abilitatea de a anticipa viitorul, abilitate ce exista intuitiv in fiecare om. Inima poate genera un camp energetic pozitiv sau negativ in jurul unei persoane. Aceste campuri pot influenta fie pozitiv oamenii reducand stresul, mania, anxietatea si aducand armonie acolo unde exista haos fie negativ, distrugandu-i.
 

Ecuatia iubirii
 
       In 1928, Paul Dirac (viitor castigator al Premiului Nobel pentru anul 1933) a formulat o ecuatie de forma : 

       Formula explica fenomenul de "entanglement cuantic" care poate fi asociat cu ceea ce se intampla si in dragoste atunci cand doi oameni se intalnesc, se cunosc, se iubesc si devin ca si cum ar fi o singura fiinta : "daca doua sisteme interactioneaza intre ele pentru o anumita perioada de timp si apoi sunt separate, ele nu mai pot fi descrise ca doua sisteme distincte, ci devin un singur sistem. Ceea ce se intampla cu unul dintre ei, continua sa-l influenteze pe celalalt". 

marți, 2 februarie 2021

Incarcarea si revigorarea energetica a organismelor


            Georges Lakhovsky, un inginer de orgine rusa devenit cetatean francez naturalizat, a fost printre primii pionieri in cercetarea campurilor de radiatii biologice. Nascut in 1869, Lakhovsky a fost decorat cu "Legiunea de Onoare" pentru serviciile tehnice si stiintifice aduse Frantei in Primul Razboi Mondial.
            Cartea sa fundamentala "Secretul vietii", publicata in 1925, a deranjat considerabil comunitatea stiintifica a acelor vremuri. Legat de acest aspect, Lakhovsky afirma: "Am fost atacat de fizicieni care nu stiu biologie si de biologi care nu stiu fizica, prin urmare nu au cum sa-mi inteleaga teoriile si nu sunt in masura sa-mi judece experimentele".
 
Georges Lakhovsky (1869-1942)

             Lakhovsky era convins ca fiecare corp viu emite radiatii. Acest aspect are implicatii deosebite pentru sanatate. Conform savantului, nucleul unei celule vii poate fi comparat cu un circuit electric oscilant. Nucleul este alcatuit din filamente tubulare, cromozomi si mitocondrii, formate din membrane izolatoare, pline cu un fluid intracelular bun conducator de electricitate. Aceste filamente prezinta proprietati asemanatoare condensatorilor si bobinelor din circuitele electrice, fiind capabile sa functioneze precum emitatoarele si receptoarele radio.
            Aplicand organismelor un circuit oscilant, pe diferite frecvente, acestea  aveau capacitatea de a se revigora si de a se vindeca de anumite boli.
 

             Potrivit lui Lakhovsky, viata si boala sunt o chestiune de "razboi al radiatiilor" care se da intre celulele unui organism si microbi. Atunci cand radiatiile emise de microbi inving, organismul se imbolnaveste si moare. Daca inving emisiile de energie ale celulelor, organismul se patreaza sanatos. Acest dezechilibru de natura oscilatorie, este factorul predominant in declansarea bolilor.
            Unul dintre cele mai celebre experimente efectuate de catre Georges Lakhovsky, asupra proprietatilor radiatiilor biologice, este cel asupra plantelor, in tratarea si energizarea acestora.
 
Muscatele lui Lakhovsky

            Pentru efectuarea experimentului, Lakhovsky s-a folosit de prezenta radiatiilor din mediu, pe care a reusit sa le canalizeze catre plante, folosind o spirala din cupru pe post de circuit oscilant. Dupa ce a injectat cateva muscate cu "Bacterium tumefaciens" ( o bacterie ce produce diferite tumori) acesta afirma : "O luna mai tarziu, dupa ce tumorile s-au dezvoltat, am luat la intamplare una dintre plante si am inconjurat-o cu o spirala din cupru cu diametrul de 30 cm, ale carei capete le-am fixat intr-un suport de ebonita. Acest oscilator are o lungime de unda de aproximativ 2 m si o frecventa de 150 Mhz. Cu ajutorul lui, energia oscilatorie este preluata de la radiatiile din atmosfera. Am lasat experimentul sa-si urmeze cursul timp de cateva saptamani, dupa care mi-am examinat plantele. Am constatat cu surprindere ca toate muscatele mele cu tumori se uscasera, mai putin muscata inconjurata cu spirala din cupru. Aceasta a crescut de doua ori mai inalta decat toate plantele sanatoase netratate." 
 

           Un experiment similar cu cel al lui Georges Lakhovsky a fost facut cu succes si de catre autorul postarii, pe diferite plante precum Celosia sau o specie de palmier. Pot fi folosite diferite bobine de cupru cu una sau mai multe spire, dispuse in asa fel incat capetele libere ale acestora sa nu se atinga. Spira va fi asezata pe un suport izolator din plastic.
 


Celosia, in momentul aplicarii bobinei din cupru

Celosia, dupa 2 luni si 3 saptamani...

La cateva luni dupa aplicarea bobinei din cupru, Celosia a crescut la aproximativ 1 m inaltime, dublu fata de inaltimea normala a acestei plante !!

Specie de palmier, inainte de aplicarea spirei

Dupa mai multe luni....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...