marți, 19 septembrie 2017

Rezonanta psihica, radionica si legea atractiei

      

"De aceea va zic voua : Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ce le-ati primit si le veti avea".(Marcu 11:24)

               Unul dintre elementele cheie alaturi de credinta in manifestarea gandurilor, dorintelor si vindecarea afectiunilor il reprezinta rezonanta psihica. Pe aceasta rezonanta se bazeaza si fenomenul telepatiei care se produce intre un emitator si un receptor. In acest caz, "frecventele" psihicului celui care emite si "frecventele" psihicului receptorului, se afla in rezonanta.
               In fizica, rezonanta este o stare de vibratie in care se gaseste un sistem, atunci cand asupra lui se exercita o actiune exterioara periodica, cu o frecventa egala cu frecventa proprie vibratiei sistemului. Este un proces prin care are loc un transfer de energie intre doua sisteme care oscileaza cu aceeasi frecventa si are ca efect o crestere a amplitudinii.
               Conform noilor teorii ale fizicii, nu exista materie ci doar energie condensata, cea mai mare parte a atomului fiind...gol !! Dr.Douglas Baker afirma: "daca expansionam atomul de hidrogen, la marimea unei Catedrale, electronul sau ar avea marimea unei monede de 5 centi". Materia este o forma de energie (E=mc2).


               Nu exista particule fizice propriu-zise ci doar o concentratie de energie in zone diferite ale atomului, distantele dintre electroni si nucleu fiind comparabile cu distantele dintre planete si Soare. Tot ceea ce ne pare ca fiind fix si dens nu este decat energie condensata (Prof.Dr. James L. Oschman).
               Tot ceea ce exista in Univers este unit printr-un camp cuantic de energie. Chiar si ADN-ul uman este modificat de energiile exterioare. Fiind "legati" unii de altii in Univers, indiferent de loc, timp sau distanta, atunci cand suntem in rezonanta cu un sistem (persoana, fenomen, obiect,etc) putem sa influentam orice atom sau actiune din Univers.
                Grupul de cercetare al laboratorului PEAR (Univ.Princeton) a realizat numeroase experimente si descoperiri privind interactiunile constiintei :
 - "fotonii" emisi de constiinta penetreaza "custile Faraday" (spatii izolate ce opresc trecerea undelor electromagnetice) iar energia lor nu scade cu patratul distantei fata de emitator. Cu alte cuvinte, "undele gandirii" nu sunt de natura electromagnetica si actioneaza practic pe o distanta infinita.
 - cu cat energia procesului de constiinta este mai mare, cu atat mai usor pot fi depasite impedimentele ambientale si influentele altei constiinte.


Legea Atractiei

                   Legea Atractiei este conceptul potrivit caruia gandurile si sentimentele noastre atrag evenimentele din viata (oameni, intamplari, lucruri,etc ) conform cu frecventa vibrationala a fiecaruia. Nu am sa insist decat pe scurt asupra punctelor cheie ce ar trebui retinute.

Intregul concept se rezuma la 4 puncte cheie:

1.- Cere (este primul pas ce trebuie sa-l facem)
2.- Crede (credinta absoluta in ceea ce nu se vede inca fizic este esentiala)
3.- Simte ca ai primit deja (la prezent si nu la viitor !!!)
4.- Actioneaza (a astepta sa primim totul de-a gata din Cer...este o pierdere de vreme...nu se va intampla niciodata acest lucru !!!)

Inainte de asta, trebuie sa stim urmatoarele :

- Gandurile devin lucruri;
- Orice gand are o frecventa de vibratie;
- Gandurile emit semnale;
- Primim lucrurile la care ne gandim cel mai mult;
- Un gand pozitiv este de sute de ori mai puternic decat unul negativ;
- Gandurile determina sentimentele (dragostea, recunostinta, entuziasmul sunt sentimente pozitive ce ar trebui sa le cultivam permanent);
- Recunostinta pentru ceea ce ne face fericiti sporeste atractia;
- Vizualizarea insistand pe rezultatul final face ca materializarea sa fie mai aproape.
- Mintea si inima trebuie sa fie in rezonanta, aliniate pe aceeasi "frecventa." Simte ca ai deja ceea ce iti doresti si insista pe rezultatul final;
- Acorda suficient timp pentru implinirea dorintelor...nu forta raspunsul Divinitatii;
- Fiti atenti la tot ceea ce se intampla in jur in fiecare moment si actionati.

Ce este radionica?


               Radionica este arta de a pune rapid in rezonanta si de a face sa oscileze pe aceeasi frecventa de vibratie doua sisteme (oameni, plante,fenomene,etc). Pentru ca rezonanta sa se produca este necesar ca frecventele sa fie perfect egale. Fiecare lucru din Univers are o frecventa de vibratie specifica. Ea este legatura ce uneste toate fiintele, fenomenele, procesele psihice si mentale.
               Denumirea de "radionica" este oarecum inselatoare si poate crea confuzii deoarece aceasta nu are nimic in comun cu notiunea clasica de "radio". Se pare ca termenul provine mai degraba din combinatia cuvintelor "radiatie" si "electronica". Radionica opereaza cu ajutorul dispozitivelor si instrumentelor radionice ce amplifica forta mentala actionand ca niste neuroni externi.
             
               Un dispozitiv radionic este in legatura cu trei elemente principale :
- perceptia senzoriala a operatorului (cel care manipuleaza dispozitivul);
- tinta, sistemul sau persoana asupra careia se actioneaza;
- campurile de forte si energii subtile ce actioneaza si creaza o punte de legatura intre dispozitiv, intentie si operator, respectiv persoana sau sistemul asupra caruia se actioneaza.
                Energiile subtile nu pot fi masurate cu ajutorul dispozitivelor actuale acceptate stiintific. Asemenea constiintei umane ele pot fi directionate si proiectate in orice loc de pe Pamant si oriunde in Univers.

Beneficiile radionicii :

- amplifica forta gandului;
- ajuta la materializarea rapida a intentiilor;
- creaza rezonante;
- amplifica energiile benefice pentru vindecarea spirituala si trupeasca;
- copiaza si transmite remedii homeopatice;
- actioneaza intr-un plan non-fizic, efectele secundare fiind inexistente;

Dr.Albert Abrams (1863-1924)
                Radionica este si o forma de medicina energetica. Cel care a pus pentru prima data bazele radionicii a fost Dr. Albert Abrams (1863-1924), profesor de patologie la Facultatea de Medicina a Universitatii Stanford din California. El sustinea ca atat tesuturile sanatoase vii cat si cele bolnave, emit energii subtile sau vibratii (radiatii specifice).
                Acesta a inventat mai multe dispozitive radionice (Osciloclastul, Dinamizorul, Reflexofonul, Energometrul, Biometrul) prin care masura energiile subtile si transmitea vibratii sanatoase tesuturilor sau organelor bolnave. Dupa moartea lui Abrams, numerosi radionicieni, elevi si urmasi ai acestuia (Ruth Drown, Thomas Galen Hieronymus, Curtis Upton, William Knuth, George De la Warr, Bruce Copen, Peter Kelly) au continuat cercetarile si munca sa in domeniul radionicii, adaugand noi elemente aparatelor, bazate pe ultimele descoperiri ale vremurilor.
                Unul dintre cei mai renumiti a fost Thomas Galen Hieronymus. In 1949 acesta si-a brevetat primul dispozitiv radionic ca "detector pentru inregistrarea si masurarea de raze ale celor mai diferite metale" (Patentul nr.2482773, USA), numit si detectorul sau Masina Hieronymus.

Osciloclastul
                Desi nu a fost recunoscuta de catre comunitatea stiintifica, Hieronymus a fost convins ca descoperise o forma noua de energie pe care a denumit-o energie eloptica (un tip de energie hibrid formata din "flux de electroni" si "unde optice" ce asculta atat de teoria campului electromagnetic a lui Maxwell cat si de legile opticii).                 Dupa radionicieni, tot ceea ce exista are o semnatura vibrationala unica. Fiecare organ al corpului, fiecare obiect, fiecare stare de fapt sau situatie are o frecventa de vibratie. Toti acesti factori pot fi exprimati in radionica printr-un sistem de coduri numerice numite si "rate". Dispozitivele radionice sunt prevazute cu o serie de butoane (potentiometre) pentru realizarea acordului, calibrate de obicei de la 0 la 10 cu ajutorul carora se introduc "ratele" pentru analiza, tratament sau o anumita influenta.
                  Pentru tratarea anumitor afectiuni, inlaturarea virusilor, bacteriilor sau a daunatorilor in agricultura, exista tabele cu mii de "rate" ce pot fi consultate. Atunci cand acestea nu se cunosc, acordul dispozitivului se realizeaza cu ajutorul unui detector tactil numit "stick pad".

In general, un dispozitiv radionic prezinta mai multe componente de baza:

- partea de intrare, unde se introduce martorul care poate fi : o idee-forta scrisa pe o bucata de hartie, un esantion al unei probe ale carei efecte se doreste a se transmite, un remediu homeopatic, un fragment de planta, etc;
- partea de iesire, unde se introduce amprenta, ce poate fi o fotografie a tintei, un fir de par, o bucata de unghie, o picatura de sange pe o sugativa, etc;
- butoanele de acord (potentiometre sau condensatoare variabile) cu ajutorul carora se acordeaza aparatul;
- stick pad-ul, care este un detector tactil;
- diferite elemente ce pot amplifica puterea dispozitivului : bobine cu cristale de cuart, generatoare de frecvente, generatoare de zgomot alb, orgonit, amplificatoare RF sau audio, antene, etc.

Bobina cu cristal amethyst
Bobina cu cristal de cuart transparent
Stick pad

Partea de intrare-iesire a unui dispozitiv radionic

Antena "Delta T"
Celebrul experiment al curatarii daunatorilor :

                   Curtis Upton si William Knuth au fost primii cercetatori ce au comercializat dispozitivele radionice in agricultura. Folosind o versiune perfectionata a Masinii Hieronymus, au incercat sa curete de daunatori aproximativ 12 000 de hectare de bumbac ale unei companii din Tucson, Arizona.
                   La partea de colectare a aparatului radionic, au plasat fotografii aeriene ale campului infestat cu daunatori, impreuna cu o substanta nociva pentru acestia. Dupa acordarea aparatului, compania a raportat un profit cu aproximativ 25% peste media statistica pe tara. Ulterior, mai multi fermieri din Pennsylvania au incheiat contracte cu Upton si Knuth pentru curatarea campurilor. Si mai interesant este ceea ce a urmat ulterior...
                  Un coleg al celor doi, Armstrong, realiza un experiment asemanator pe coasta de est a Americii, curatand lanuri de porumb. Pentru a pune in evidenta si a proba eficacitatea aparatului, dupa ce a fotografiat din aer lanul, acesta a decupat un colt al fotografiei. Restul l-a pus pe placa de colectare a aparatului impreuna cu substanta nociva (un insecticid). Dupa mai multe sedinte de emisie, s-a trecut la numaratoarea daunatorilor pe teren. Aproximativ 90% din acestia, aflati in partea tratata a fotografiei au murit sau au disparut. Porumbul din coltul decupat a ramas in continuare infestat in proportie de 100%. 
                   Radionica este inca un domeniu dincolo de ceea ce stiinta actuala poate intelege, iar forta acesteia este impresionanta. Din punct de vedere medical, dispozitivele radionice au o aplicabilitate deosebita tratand dezechilibrele energetice care reprezinta practic cauza tuturor bolilor. La inceputul anilor '70 David Tansley introduce noi concepte in radionica (corp eteric,corp astral, corp mental si analiza chakrelor) ce implicau anatomia subtila a omului.
                   Eficacitatea tratamentelor cu ajutorul radionicii este independenta de distanta dintre terapeut si pacient. Acestea poate fi in prezenta terapeutului sau la mii de kilometrii departare.

Schema simpla a unui dispozitiv radionic :

Acordul unui dispozitiv radionic :

a) - Daca nu sunt cunoscute "ratele" : Se roteste pe rand fiecare buton cu mana stanga (dreapta pentru stangaci) in timp ce degetul aratator de la mana dreapta (mana stanga pentru stangaci) este plimbat pe stick pad-ul dispozitivului. In acelasi timp se mentalizeaza ideea sau fenomenul care se doreste materializat pana cand se simte o senzatie de blocare pe stick pad a degetului ca si cum acesta s-ar lipi de el. In acest moment acordarea este realizata iar aparatul este lasat nemiscat. Senzatia de blocare a degetului pe suprafata stick pad-ului este un feed-back al subconstientului sau al fortei vitale, precum ca acordul s-a realizat.
b) - Daca se cunosc "ratele" : se introduc valorile numerice pentru fiecare buton in parte iar acordarea este realizata.
Tipuri de dispozitive radionice
Dispozitiv radionic cu generator de zgomot alb, generator de frecvente, cristal de cuart cu actiune pe chakre si discuri piezoelectrice la partile de intrare si iesire


                      Intrucat la nivel cuantic suntem legati unii de altii, tot ceea ce facem in realitatea noastra existentiala ne influenteaza atat pe noi cat si pe cei din jurul nostru. Gandurile noastre ne creaza si ne modeleaza viitorul. Iubirea, recunostinta, sentimentele pozitive, toate sporesc atractia lucrurilor dorite. Simtiti-va impliniti si traiti in prezent bucuria dorintelor cu credinta absoluta in materializarea lor. Credeti in Creator si in Puterea Sa, cea care depaseste normalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...