duminică, 25 martie 2012

Calatoria in timp parapsihologica

  

      Unul dintre cele mai importante subiecte din ultimele decenii atat in stiinta cat si in filozofie,arta sau poezie a fost si este fara indoiala cel al problematicii timpului si a calatoriei in timp.Trebuie spus ca este foarte greu sa dam o definitie clara a timpului fara ca aceasta sa nu duca la controverse.
     Timpul este o perioada masurata sau masurabila , “un continuu” ce nu are dimensiuni spatiale.Din punct de vedere filozofic insa,acesta nu are inceput si nici sfarsit,este linear si continuu.La randul sau timpul are trei dimensiuni : trecut,prezent si viitor.Sf.Augustin in Confesiuni spune : "Exista cu adevarat in suflet aceste trei instante si eu nu le vad nicaieri altundeva:un prezent referitor la trecut,memoria;un prezent referitor la prezent,perceptia;un prezent referitor la viitor,asteptarea,speranta".
     Majoritatea fizicienilor din ziua de astazi sunt din ce in ce mai convinsi ca ideea timpului care se scurge ireversibil este gresita.Putem calatorii in viitor? Este posibila intoarcerea fizica in timp? Putem intoarce timpul inapoi? Toate acestea sunt intrebari la care atat fizicienii cat si filozofii cauta inca raspunsuri!!

    Daca cel putin la nivel fizic posibilitatea calatoriei in timp inca se lasa asteptata….parapsihologul William W.Hewitt afirma ca totusi se pot realiza…calatorii paranormale in timp practicand anumite exercitii specifice ale mintii .
In cele ce urmeaza am sa redau in intregime tehnica sugerata de catre acesta , tehnica ce poate fi gasita si in cartea “Dezvoltarea capacitatilor parapsihologice”( William W.Hewitt).

*Nota : Nivelul parapsihologic de baza (alfa) este un nivel la care au loc primele manifestari ale capacitatilor paranormale ,un nivel la care prin exercitii specifice persoana se relaxeaza profund.Aceasta relaxare se poate induce utilizand exercitii mentale de relaxare.


      " Pentru a va sprijini sa efectuati calatorii parapsihologice, va voi prezenta Plaja 
Timpului de pe malurile Marii Constiintei Cosmice. Aflându-va pe Plaja Timpului, veti putea sa va manifestati din punct de vedere parapsihologic în orice punct din timp si spatiu. Plaja Timpului exista la un nivel parapsihologica al mintii dvs.,diferit de nivelul parapsihologic de baza.1.Cum se poate ajunge pe Plaja Timpului:

-Asezati-va într-un loc confortabil si linistit. Decuplati telefonul.
-Închideti ochii si induceti-va nivelul parapsihologic de baza.
-Spuneti-va: „Ma voi duce acum pe Plaja Timpului, numarâ nd de la 5 la 1.” Numarati 
 în minte 5-4-3-2-1. Când ati ajuns cu numaratoarea la l vizualizati o plaja cu nisip alb aflata pe malul unei mari de un albastru intens. Aceasta mare este calma si pasnica. Plaja alba se întinde la stânga si la dreapta dvs. 

-Va aflati acum pe Plaja Timpului în prezent. Sunteti pe malul imensei Mari a 
Constiintei Cosmice.
-Bucurati-va câteva momente de frumusetea si caldura acestui loc minunat. Simtiti 
pacea.
-Întoarceti-va si priviti spre dreapta, în aceasta directie se afla trecutul. Nu prea    
departe de dvs., trecutul este ascuns în ceata.
-Întoarceti-va si priviti spre stânga, în aceasta directie se afla viitorul. Nu prea departe de dvs., viitorul este ascuns în ceata.

-Spuneti-va în gând: „Ma pot întoarce aici, pe Plaja Timpului, oricând voi dori,închizând doar ochii, intrând în nivelul parapsihologic de baz a si apoi numarând de la 5 la 1.”

-Acum,în timp ce numarati invers,de la l la 5,Plaja Timpului dispare din viziunea mentala.
-Deschideti ochii.
-Ati descoperit acum un nivel al constiintei parapsihologice puternic si de o valoare deosebita, pe care îl puteti folosi oricând doriti.


Rezumat:

-Tot ce aveti de facut pentru a ajunge pe Plaja Timpului este:
-Sa închideti ochii.
-Sa atingeti nivelul parapsihologic de baza.
-Sa numarati invers de la cinci la unu, dupa care plaja si marea vor fi acolo.
-Pentru a va întoarce de pe Plaja Timpului: 
-Numarati de la unu la cinci, iar plaja si marea vor disparea.
-Deschideti ochii.

2.Calatorie parapsihologica în viitor:

-Relaxati-va într-un loc confortabil.
-Închideti ochii.
-Induceti-va nivelul parapsihologic de baza.
-Mergeti pe Plaja Timpului folosind numaratoarea inversa 5 -4-3-2-l.
-Luati-o la stânga si intrati în norul de ceata.
-Acolo orientati-va mintea spre orice moment din viitor doriti, spunând ceva de genul:
„Vreau sa fiu la Polul Nord pe l ianuarie 2020. ”
-Ceata se va risipi si va veti afla în momentul din viitor pe care l-ati ales.
-Pentru a parasi viitorul si a va întoarce pe Plaja Timpului, spuneti-va „Vreau acum sa ma întorc pe Plaja Timpului prezent” si lasati ceata sa va învaluie.
-Luati-o la dreapta, iesind din ceata pe plaja în timpul prezent.
-Numarati l-2-3-4-5 si Plaja Timpului va disparea.
-Deschideti ochii.


Pentru a desfasura activitati parapsihologice în timpul prezent este suficient sa mergeti pe Plaja Timpului si sa faceti ceea ce doriti.Ar fi o idee buna sa rugati îngerul pazitor ca atunci când va aflati pe Plaja Timpului sa va aduca instantaneu înapoi, în prezent, cu ochii deschisi, în cazul în care ar interveni o situatie de urgenta, cum ar fi un incendiu la casa vecinilor.

   Dupa cum vedeti, aceste exercitii parapsihologice devin din ce în ce mai profunde,mai interesante si ceva mai complexe. Ati facut progrese frumoase. Orice puteti face la nivelul parapsihologic de baza puteti, de asemenea, face si pe Plaja Timpului. Plaja Timpului va pune însa la dispozitie un nivel care dispune de forte mai puternice, util deci pentru efectuarea cala toriilor în timp, pentru rugaciune, meditatie, pentru consultarea constiintei cosmice sau pentru aplicarea unor metode parapsihologice ce necesita mai mult timp decât activitatile pe care le desfasurati fiind la nivelul dvs. de baza.


3.Calatorie parapsihologica în trecut:

-Relaxati-va într-un loc confortabil.
-Închideti ochii.
-Intrati în nivelul parapsihologic de baza.
-Mergeti pe Plaja Timpului folosind numaratoarea inversa 5 -4-3-2-l.
-Întoarceti-va la dreapta si intrati în norul de ceata. O data aflat înauntru, orientati-va 
mintea în trecut ori încotro doriti, spunând, de exemplu, ceva de genul: „As vrea sa ma întorc la a treia mea aniversare.”
-Ceata se va împrastia si va veti afla în momentul potrivit din trecut.
-Pentru a parasi trecutul si a va întoarce pe Plaja Timpului, spuneti -va: „Vreau acum 
sa ma întorc pe Plaja Timpului prezent ” si lasati ceata sa va învaluie. Mergeti la stânga si iesind din ceata intrati pe plaja in timpul prezent.
-Numarati l-2-3-4-5 si Plaja Timpului va disparea.
-Deschideti ochii.
Continuând exercitiile cu Plaja Timpului si cu nivelul parapsihologic de baza, veti 
ajunge sa puteti decide când este cazul sa apelati la Plaja Timpului si când nu.

   Meditatia este un instrument puternic, cu ajutorul caruia se poate comunica cu constiinta cosmica, iar Plaja Timpului este un loc deosebit de potrivit pentru practicarea meditatiei datorita fortei de care dispune.
    Eu meditez de cele mai multe ori în cada de baie. Apa calda ma relaxeaza si da o consistenta fizica Marii Constiintei Cosmice, locul încotro ma îndrept mental pentru a efectua meditatia.Meditatia va poate fi folositoare din doua motive:


A. -Va permite sa va deschideti mintea pentru a primi energie, informatii si îndrumare din partea constiintei cosmice.


B. -Va permite sa transmiteti gânduri într -un anumit scop.Va recomand sa începeti astazi si sa continuati în fiecare zi sa folositi Plaja Timpului pentru a primi si a trimite gânduri. Procedând în acest fel, veti deschide toate portile mintii dvs., va veti îmbogati propria viata si pe a celorlalti si veti putea darui tot ce aveti mai bun în dvs.Iata alte câteva dintre nenumaratele lucruri pe care ati putea sa le faceti pe Plaja Timpului:


-Rugati-va. Puterea rugaciunilor dvs. este aici cu mult mai intensa.

-Luati legatura cu cei dragi care nu mai sunt printre noi.

-Proiectati asupra celorlalti si asupra dvs. sanatate si vindecare.

-Practicati psihometria tinând sau simtind un obiect în timp ce îi permiteti sa va
 ofere informatii despre originea si vechimea sa, despre posesor si asa mai departe.

-Rezolvati anumite probleme. Cereti Ghidului spiritual si constiintei cosmice sa va ajute.

-Puterea paranormala se foloseste probabil cel mai des în acest scop, el fiind unul practic.

-Transmiteti dragoste si oferiti ajutor celorlalti oameni.

-Cereti îndrumare în viata.Puteti folosi si nivelul parapsihologic de baza pentru realizarea unora dintre obiectivele aratate mai sus, dar Plaja Timpului este de obicei un nivel mai puternic. Nivelul parapsihologic de baza este însa ceva mai usor de atins si mai la îndemâna, mai ales daca nu aveti posibilitatea sa închideti ochii (când conduceti, de exemplu). Vedeti ce este mai potrivit pentru dumneavoastra.


Acum veti avea posibilitatea de a efectua patru investigatii parapsihologice pe Plaja Timpului, pentru a afla patru informatii care va vor fi de ajutor. Aceste exercitii le veti face pe cont propriu. Daca nu încercati sa faceti astfel de lucruri pe cont propriu, nu veti progresa pe masura posibilitatilor dvs. Nu combinati exercitiile într-unul singur pentru ca informatiile pe care le primiti ar putea fi denaturate, în plus, aveti nevoie de experienta pentru a efectua multe excursii parapsihologice pe Plaja Timpului."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...